Sabien Snaet

Sabien Snaet

Ik ben Sabien Snaet, uw administratieve experte bij Admily Office Support. Gezien mijn voorliefde voor efficiëntie, ondernemerschap en resultaten boeken besloot ik eind 2018 om het team van Admily verder te versterken.

De opleiding licentiaat vertaalkunde Engels – Spaans heeft van mij een “universele mens” gemaakt. Daardoor ben ik geëvolueerd naar een all-rounder met zeer brede interesses en ruime kennis op vele vlakken. Door de jaren heen ben ik me steeds blijven bijscholen en zo behaalde ik onder andere het getuigschriften pedagogische bekwaamheid, en Nederlands voor anderstaligen voor docenten.

Met ruim 23 jaar ervaring in hoofdzakelijk administratieve functies binnen diverse bedrijven zoals McBride, Barco, Libeert en Jules Clarysse ken ik het belang van snel én accuraat werken met respect voor de wensen van de klant. Ook snel schakelen van de ene taak naar de andere is één van mijn absolute sterktes. Half werk is niet aan mij besteed, eens ik me in iets vastbijt is enkel het beste resultaat goed genoeg. Naast mijn ervaring in de privésector heb ik ook een aantal jaren in het onderwijs gewerkt als onder andere lector in communicatievaardigheden.  Kennis vergaren en delen met anderen vormde hierbij voor mij de rode draad. Voor gedetailleerde informatie kunt u er gerust mijn LinkedIn pagina eens op nalezen.

Ik ben een ware optimist met enorm gevoel voor humor, wat me steevast helpt om het hoofd koel te houden in stresserende situaties. Wie me goed kent zal me vast en zeker omschrijven als een probleemoplosser die moeilijkheden niet uit de weg gaat maar integendeel deze het hoofd biedt en er lessen voor de toekomst uit trekt. Open en eerlijke communicatie gaan me nauw aan het hart en ik bied steeds een luisterend oor voor wie het graag wil.

Mijn vrije tijd gaat voornamelijk naar mijn bijberoep. Als personal stylist is het mijn missie om vrouwen zich goed in hun vel te laten voelen door hen deskundig advies te geven over kledij. De tijd die overblijft spendeer ik aan bewegen, want een fit lichaam zorgt voor een fitte geest. In de vakantieperiodes vindt u me steevast in een natuurrijke omgeving waar ik met mijn echtgenoot en onze hond Paulette graag ga wandelen.

Samen met Emilie ga ik ervoor om mijn sterktes in te zetten binnen uw onderneming!